Πληρωμές/Μεταφορές

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ΟΛΟΥΣ τους τους εναλλακτικούς τρόπους εξόφλησης της παραγγελίας σας καθώς και τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής των προϊόντων/υπηρεσιών. Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε μπορεί να διαφέρουν τα έξοδα αποστολής ή/και οι φόροι. • Παραλαβή από το κατάστημα

  Σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε εσείς ο ίδιος(α) την παραγγελία σας από το κατάστημα λιανικής της εταιρείας μας, γλιτώνοντας παράλληλα τα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έρθετε στο κατάστημα μας, εργάσιμες ημέρες και ώρες αφού πρώτα σας έχουμε ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.


  • Πληρωμή στο ταμείο

   Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, θα πρέπει να επιλέξετε σαν μέθοδο εξόφληση την πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος.


 • αποστολή με μεταφορική

  Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεταφορικές. Επιλέγουμε την καλύτερη λυση για εσάς ανάλογα με τον όγκο των δεμάτων και την περιοχή που βρίσκεστε.


  • Τραπεζική κατάθεση

   Τραπεζική κατάθεση του οφειλόμενου ποσού σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Θα πρέπει να καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, με αιτιολογία καταθέτη τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.