ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΙΟΛΙΟΣ

Ποιοι είμαστε:

 

Η εταιρεία Liolios Music Center ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1978 στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της μουσικής καθώς και του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού. Πρόκειται για μια από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις με διαρκώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, γεγονός που της προσδίδει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο.

 

Η εταιρεία στεγάζεται στο εξαόροφο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 33, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί και την έδρα της. Στο χώρο αυτό βρίσκονται και οι ιδιόκτητες αποθήκες 2000 τ.μ. για την καλύτερη, ταχύτερη και ταυτόχρονα ποιοτική εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας.

Με πείρα 35 ετών στο χώρο της μουσικής και των επαγγελματικών ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, η εταιρεία επεκτάθηκε δυναμικά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση μεγάλης ποικιλίας εταιρείων κατασκευαστής, ικανοποιώντας έτσι όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της εταιρείας αποτελεί το διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο των dealers της ανά την Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών των κατά τόπους πελατών. Μεγάλα και σημαντικά έργα τα τελευταία 20 έτη (καλλιτεχνικά γεγονότα, συναυλίες, εγκαταστάσεις κ.λ.π.) έχουν επιτυχημένα καλυφθεί από την Liolios Music Center.